CEF-DinXS-teollisuustietokone
DinXS-teollisuustietokone

CEF-DinXS

CEF-DinXS tarjoaa erittäin kompaktin ja edullisen ratkaisun teollisten järjestelmien kontrollointiin ja ohjaukseen. Tarvittavat liitännät ja erinomainen luotettavuus mahdollistavat CEF-DinXS:n kustannustehokkaan käytön useissa teollisen internetin järjestelmissä.

Uusi CEF-DinXS on CEF-DinX teollisuustietokoneemme pikkuveli, joka tarjoaa samaa suorituskykyä ja luotettavuutta kuin isoveljensä. Koneesta löytyy kaikki tarvittavat perustoiminnot ja liitännät, joita tarvitaan teollisten järjestelmien kontrollointiin ja ohjaukseen useissa teollisen internetin järjestelmissä.

CEF-DinXS:n edullisesta hinnasta huolimatta se on aivan yhtä luotettava ja suorituskykyinen kuin muutkin teollisuustietokoneemme.

Kompakti koko sekä modulaariset ja monipuoliset kiinnitysrakenteet mahdollistavat koneen asennuksen ja käytön myös ilman DIN-kiskoa suoraan eri laitteisiin liitettynä.

CEF-DinXS sopii erinomaisesti hajautettuihin järjestelmiin, joissa tarvitaan useita koneita, kuten esimerkiksi sulautetut yksittäisten koneiden ohjaukset ja käyttöliittymät.

CEF-DinXS:n huoltovapaan toiminnan takaa passiivinen jäähdytysjärjestelmä sekä massamuistina käytettävät 2,5” SATA kiintolevy sekä SD-muistikortti.

Mikäli järjestelmänne kaipaa enemmän ominaisuuksia ja liitäntöjä on CEF-DinXS koneeseen helppo kytkeä erillisiä virtalähteitä, UPS:ja, kytkimiä, reitittimiä ja jakajia. Jos erilliset lisälaitteet eivät kuitenkaan ole vaihtoehto, voitte myös katsoa tarjoaako koneen isoveli  CEF-DinX tai muut teollisuustietokoneemme Teille sopivammat konfigurointi- ja laajennusmahdollisuudet.

Lisätiedot

Mitat

166 mm x 66 mm x 100 mm (l x k x s)

Paino

n. 700 g

Jäähdytys

Huoltovapaa passiivijäähdytys

Prosessori

Intel Celeron J1900 tai N2807

Keskusmuisti

Maks. 8 GB DDR3L (J1900 prosessorilla) tai Maks. 4 GB DDR3L (N2807 prosessorilla)

Massamuisti

2,5” SATA (optiona)

Kortinlukija

Integroitu SD-kortinlukija (optiona)

Näytönohjain

Integroitu (Intel® HD Graphics)

Äänikortti

Optiona Realtek ALC662 HD

Virtalähde

Integroitu DC-virtalähde

Vakioliitännät

12 VDC sisääntulo, 1 x LAN, 1 x VGA, 2 x USB

Optioliitännät

1 – 2 x USB (yhteensä maks. 4 x USB), 1 x VGA tai DVI-D, 1 x RS-232 Audio IN ja OUT

Käyttölämpötila

-20 °C – +50 °C

Varastointilämpötila

-30 °C – +70 °C

Asennus

DIN-kiskoon, seinälle tai pöydälle

Käyttöjärjestelmä

Windows XP for ES, Windows 7, Windows 8, Linux

CEF-DinXS tuote-esite

CEF-DinXS brochure