Case Andritz:

Kalottikenno paperiteollisuudessa

Andritz-sektorit

Andritz Oy on maailman johtava sellu- ja paperiteollisuuden järjestelmien, laitteiden ja palveluiden toimittaja. Yrityksen tuotteita ovat mm. puunkäsittely, kuituprosessit, kemikaalien talteenotto ja massakäsittely.

Andritz ja CEF ovat jo pitkään suunnitelleet ja kehitelleet yhteistyössä erilaisia sektorirakenteita. CEF hoitaa sektorien valmistuksen, varustaa ne Andritzin toimittamilla muovisilla ja metallisilla viiroilla ja pakkaa valmiit tuotteet toimitusta varten.

-Sektorien tulee olla kestäviä ja muotoiltavissa käyttötarkoituksensa mukaan siten, että vesi poistuu sektorin sisältä nopeasti. CEF:n tarjoama kalottikennoteknologia sopii ominaisuuksiltaan sektorin valmistukseen erinomaisesti, sanoo Andritzin IC Project Manager Jarmo Immonen.

-CEF:llä on ollut merkittävä rooli sektorin ja valmistusmenetelmien suunnittelussa ja kehittämisessä. Huolellisesti suunniteltu tuote toimii tehtävässään hyvin, ja olemme olleet CEF:n valmistamiin sektoreihin tyytyväisiä. Yhteistyömme on sujuvaa ja avointa. CEF esimerkiksi vastaa joustavasti kiireisiinkin aikatauluihin, joilla toimitamme tuotteita loppuasiakkaillemme muun muassa Chileen, Kiinaan ja Venäjälle. Luotamme CEF:n ammattitaitoon, Immonen jatkaa.