Suoraan sisältöön

Kalottikennoteknologia

Kustannustehoa ja laatua kalottikennoteknologialla

Erilaisten muotojen valmistaminen on helppoa ja rakenteeseen saa helposti asennettua esimerkiksi kaapeleita tai eristeitä. Rakenteita voidaan suunnitella yksilöllisen ilmeen ja tyylin mukaan. Rakenteesta voidaan tehdä erilaisia muotoja ja myös ulkopinta on päätettävissä. Kalottikennoa voidaan tehdä sekä pyöreällä että soikealla kalotilla. Lisäksi kalottien jako sovitetaan aina asiakkaan tarpeiden mukaan sekä painonsäästö huomioiden.

Keveys, kestävyys ja monikäyttöisyys ovat kalottikennorakenteiden ominaisuuksia, jotka luovat selkeää lisäarvoa ohutlevytuotteiden käyttäjille. Patentoitu innovatiivinen ja tehokas kalottikennorakenne on erittäin kestävää ja monipuolista.

Kalottikennorakenteella on ominaisuuksia, joiden ansiosta metallirakenteet, kaapit ja laitesuojat kannattaa suunnitella ja valmistaa kalottikennosta. Kalottikennorakenne voidaan suunnitella myös asiakkaan yksilöllisen ilmeen tai tyylin mukaan.

  • Kevyt, mutta jäykkä. Kalottikennolla on ominaisuuksia, joiden ansiosta metallirakenteet, kaapit ja laitesuojat kannattaa suunnitella ja valmistaa kalottikennosta.

  • Ohut, mutta kestävä. Kalottikennorakenne on yhtä jäykkä joka suuntaan. Ohut kalottikennorakenne on kevyt käsitellä ja kestää painoonsa ja materiaalimääräänsä nähden yllättävän kovaa rasitusta. Kennotekniikka voi keventää rakennetta jopa 85%.

  • Ei rämise eikä värise. Ääneneristys ja ympäristötietoisuus ovat olennainen osa mekaniikan suunnittelua. Kalottikennorakenne eristää ääntä ja lämpöä, ei resonoi eikä värise.

Hihnasuojat

Korkealaatuiset tuotteet teollisuuden tarpeisiin

Hihnasuojat ovat tarkoin mitoitettuja sekä korkealaatuisia tuotteita, jotka ovat helposti muokattavissa teollisuuden eri tarpeisiin. Valmiiksi mitoitettuina ja suunniteltuina ne ovat myös edulliset hankkia jatkuvaan tuotantoon.

Hihnasuojissa on hihnojen kiristystä helpottava pyöritettävä säätölevy, mikä mahdollistaa suojien käytön useammalle akselivälille. Suojat on rei’itetty tuulettumisen varmistamiseksi.

Räätälöintimahdollisuudet

Suojat on valmistettu standardinmukaisella huomiovärillä pulverimaalatusta teräksestä. Asiakas voi vaikuttaa suojan materiaaliin sekä väriin. Suojan kansiosaan on mahdollista leikata asiakkaan haluama logo tai tunnus. Ota yhteyttä
Olemme apunasi! Soita, lähetä sähköpostia tai täytä lomake niin autamme mielellämme.