CEF-DinX

Erittäin kompakti koko, DIN-kisko asennus, monipuoliset liitännät ja ennennäkemättömät konfigurointi- ja laajennusmahdollisuudet.

CEF-DinX-Kompakti teollisuustietokone DIN-kiskoon

CEF-DinX tarjoaa erittäin kompaktin ja modulaarisen ratkaisun teollisten järjestelmien kontrollointiin ja ohjaukseen. Se on suunniteltu ja valmistettu toimimaan keskeytyksittä vaativissa teollisuuden olosuhteissa.

CEF-DinX tarjoaa kokoluokassaan ennennäkemättömät konfigurointi- ja laajennusmahdollisuudet, jotka mahdollistavat koneen kustannustehokkaan käytön useissa erilaisissa teollisuuden järjestelmissä. Se on luotettavuudeltaan ja suorituskyvyltään samaa huipputasoa kuin muutkin teollisuustietokoneemme.

Modulaarisen ja monipuolisen kiinnitysrakenteen ansiosta CEF-DinX voidaan asentaa ilman DIN-kiskoa myös suoraan eri laitteisiin kiinnitettynä.

CEF-DinX:n huoltovapaan toiminnan takaa passiivinen jäähdytysjärjestelmä sekä massamuistina käytettävät mSATA kiintolevy sekä  SD muistikortti.

Virtalähteen igintion toiminto mahdollistaa CEF-DinX:n hallitun sammutuksen ja käynnistyksen muun järjestelmän yhteydessä.

Mikäli koneen edullinen hankintahinta, kompakti koko ja luotettavuus ovat Teille tärkeitä, sopii CEF-DinXS erinomaisesti käyttötarkoitukseenne.

Lisätiedot

Mitat

Paino

Suojaluokka

Jäähdytys

Prosessori

Keskusmuisti

Massamuisti

Näytönohjain

Kortinlukija

Optinen asema

Ethernet

Laajennuspaikat

Äänikortti

Virtalähde

Vakioliitännät

Optioliitännät

, , , , , , , , , , ,

Käyttölämpötila

Varastointilämpötila

Asennus

Käyttöjärjestelmä

CEF-DinX tuote-esite

CEF-DinX brochure