CEF-DinXS

CEF-DinXS tarjoaa erittäin kompaktin ja edullisen ratkaisun teollisten järjestelmien kontrollointiin ja ohjaukseen. Tarvittavat liitännät ja erinomainen luotettavuus mahdollistavat CEF-DinXS:n kustannustehokkaan käytön useissa teollisen internetin järjestelmissä.

Uusi CEF-DinXS on CEF-DinX teollisuustietokoneemme pikkuveli, joka tarjoaa samaa suorituskykyä ja luotettavuutta kuin isoveljensä. Koneesta löytyy kaikki tarvittavat perustoiminnot ja liitännät, joita tarvitaan teollisten järjestelmien kontrollointiin ja ohjaukseen useissa teollisen internetin järjestelmissä.

CEF-DinXS:n edullisesta hinnasta huolimatta se on aivan yhtä luotettava ja suorituskykyinen kuin muutkin teollisuustietokoneemme.

Kompakti koko sekä modulaariset ja monipuoliset kiinnitysrakenteet mahdollistavat koneen asennuksen ja käytön myös ilman DIN-kiskoa suoraan eri laitteisiin liitettynä.

CEF-DinXS sopii erinomaisesti hajautettuihin järjestelmiin, joissa tarvitaan useita koneita, kuten esimerkiksi sulautetut yksittäisten koneiden ohjaukset ja käyttöliittymät.

CEF-DinXS:n huoltovapaan toiminnan takaa passiivinen jäähdytysjärjestelmä sekä massamuistina käytettävät 2,5” SATA kiintolevy sekä SD-muistikortti.

Mikäli järjestelmänne kaipaa enemmän ominaisuuksia ja liitäntöjä on CEF-DinXS koneeseen helppo kytkeä erillisiä virtalähteitä, UPS:ja, kytkimiä, reitittimiä ja jakajia. Jos erilliset lisälaitteet eivät kuitenkaan ole vaihtoehto, voitte myös katsoa tarjoaako koneen isoveli  CEF-DinX tai muut teollisuustietokoneemme Teille sopivammat konfigurointi- ja laajennusmahdollisuudet.

Lisätiedot

Mitat

Paino

Jäähdytys

Prosessori

Keskusmuisti

Massamuisti

Kortinlukija

Näytönohjain

Äänikortti

Virtalähde

Vakioliitännät

Optioliitännät

Käyttölämpötila

Varastointilämpötila

Asennus

Käyttöjärjestelmä

CEF-DinXS tuote-esite

CEF-DinXS brochure