CEF-PDA

CEF-PDA on ruggeroitu mobiilitietokone, joka on suunniteltu vaativaan sotilas- ja viranomaiskäyttöön. CEF-PDA mahdollistaa tehokkaan kenttätoiminnan ja sopii alustaksi organisaation omille operatiivisille sovelluksille. Laite toimii käyttöliittymänä C4I- ja BMS-järjestelmille.

CEF-PDA – Vaativaan sotilas- ja viranomaiskäyttöön

CEF-PDA sopii äärimmäisiin käyttöolosuhteisiin. Laite on IP66-suojattu. Se on täysin pölytiivis ja suojattu roiskeilta ja jopa vesisuihkuilta. CEF-PDA on suunniteltu kestämään ja on erittäin suorituskykyinen. CEF-PDA kuluttaa vain vähän virtaa, ja sitä voidaan käyttää ladattavien litium-akkujen tai ulkoisen virtalähteen kanssa.

CEF-PDA on kehitetty puolustuskäyttöön yhdessä käyttäjäorganisaatioiden kanssa. CEF-PDA mahdollistaa tehokkaan käytön esimerkiksi navigointiratkaisuissa, biometrisissä valvontajärjestelmissä, taistelunhallintajärjestelmien (BMS) päätteenä, Blue Force Tracking -järjestelmänä, tilannetietoisuusjärjestelmänä tai yhteyden muodostamisessa taktisiin radioihin.

CEF-PDA -laitteessa on viiden tuuman kosketusnäyttö. Kotelorakenne on kevyt ja erittäin luja. Teknologiansa ansiosta laitetta voidaan käyttää Linux ja Windows CE-käyttöjärjestelmien kanssa. Laitteessa on runsaasti sekä langattomia että muita liitäntävaihtoehtoja ja sisäänrakennettuja antureita.