CEF-10xs

CEF-10xs soveltuu erityisesti miehistönkuljetusvaunujen kamerajärjestelmiin. Se on turvallinen, testattu ratkaisu osaksi järjestelmää. Se tarjoaa toimintavarmaa käyttöä kriisitilanteiden vaatimusten mukaan.

CEF-10xs

  • Ajoneuvojen kamerajärjestelmiin
  • Luotettavaa toimintaa vaativissa olosuhteissa
  • Kestää iskuja, tärinää, kosteutta sekä pölyä ja elektromagneettisia häiriöitä
  • Yksiselitteiset toiminnollisuudet mahdollistavat loogisen työskentelyn myös erityisolosuhteissa
  • Turvallinen, testattu ratkaisu osaksi järjestelmää, ei säteile elektromagneettisia häiriöitä ympäristöön tai häiriinny ulkopuolisesta häiriösäteilystä

CEF-10xs: Luotettava näyttö kamerajärjestelmiin

CEF-10xs on suunniteltu erityisesti ajoneuvojen kamerajärjestelmiin kestämään vaativimmatkin käyttöympäristöt säilyttäen toimintakykynsä koko elinkaarensa ajan. Se on suunniteltu kestämään kovimmatkin iskurasitukset, joita taisteluajoneuvon laitteistolta vaaditaan erityisolosuhteissa. Tukevan mekaanisen ulkorakenteen ansiosta CEF-10xs on toimintakykyinen myös vaativimmissa olosuhteissa kestäen siihen kohdistuvat iskut, kosteuden sekä pölyn.

CEF-10xs avulla voidaan ohjata kameran eri toimintoja kuten zoomausta, kontrasti tai etäohjata kameroita. Näyttö ei vaadi erillistä kytkintä, vaan kuvaa voidaan ohjata eri näyttöjen välillä näyttäen eri kameroiden kuvaa millä ajoneuvon näytöllä tahansa. Tämä on mahdollista näyttöön integroidun kytkintekniikan ansiosta. CEF-10xs voi hyödyntää ajoneuvon CAN-väylää näyttämällä niiden tietoja kuten hälytyksiä ja varoituksia eri näytöillä. Siihen voidaan ohjelmoida myös automatisoituja toimintoja.

EMC suojauksen ansiosta CEF-10xs ei säteile häiriötä ympäristöön, joka saattaa häiritä ajoneuvon viestintälaitteiden tai muiden järjestelmien toimivuutta. Se ei myöskään häiriinny ulkopuolisesta radiosäteilystä. Helposti käytettävät ja tulkittavat näytöt mahdollistavat sujuvan työskentelyn myös äärimmäisissä olosuhteissa. Lisäksi ledivalaistut painikkeet mahdollistavat näytön käytön myös pimeissä tai hämärissä olosuhteissa.

CEF-10xs on sertifioitu virallisissa laboratorioissa ja se on suojattu IP65 suojastandardin mukaisesti. Se täyttää kriisitilanteiden asettamat vaatimukset ja on näin turvallinen ja luotettava käyttää myös vaativimmissa tilanteissa ja olosuhteissa.

 

 

 

Lisätiedot

Paino

Käyttölämpötila

Varastointilämpötila

Vasteaika

Kirkkaus

Värit

Asennus

Enclosure class

Esite/Brochure