CEF-6xs

CEF-6xs on suunniteltu erityisesti ajoneuvokäyttöön kestämään vaativimmatkin käyttöympäristöt säilyttäen toimintakykynsä koko elinkaarensa ajan. Se on sertifioitu virallisissa laboratorioissa ja se on suojattu IP65 suojastandardin mukaisesti

CEF-6xs

  • Ajoneuvojen kamerajärjestelmiin
  • Luotettavaa toimintaa vaativissa olosuhteissa
  • Kestää iskuja, tärinää, kosteutta sekä pölyä ja elektromagneettisia häiriöitä
  • Yksiselitteiset toiminnollisuudet mahdollistavat loogisen työskentelyn myös vaikeissa olosuhteissa
  • Turvallinen, testattu ratkaisu osaksi järjestelmää, ei säteile elektromagneettisia häiriöitä ympäristöön tai häiriinny ulkopuolisesta häiriösäteilystä

CEF-6xs: Näyttö vaativiin olosuhteisiin

CEF-6xs soveltuu erityisesti kamerajärjestelmiin. Sen avulla voidaan ohjata kameran eri toimintoja kuten zoomausta, kontrasti tai etäohjata kameroita. Näyttö ei vaadi erillistä kytkintä, vaan kuvaa voidaan ohjata eri näyttöjen välillä näyttäen eri kameroiden kuvaa millä ajoneuvon näytöllä tahansa. Tämä on mahdollista näyttöön integroidun kytkintekniikan ansiosta. CEF-6xs voi hyödyntää ajoneuvon CAN-väylää näyttämällä niiden tietoja kuten hälytyksiä ja varoituksia eri näytöillä. Siihen voidaan ohjelmoida myös automatisoituja toimintoja.

Tukevan mekaanisen ulkorakenteen ansiosta CEF-6xs on toimintakykyinen myös vaativimmissa olosuhteissa kestäen siihen kohdistuvat iskut, kosteuden sekä pölyn. EMC suojauksen ansiosta CEF-6xs ei säteile häiriötä ympäristöön, mikä saattaa häiritä ajoneuvon viestintälaitteiden tai muiden järjestelmien toimivuutta. Se ei myöskään häiriinny ulkopuolisesta radiosäteilystä. Helposti käytettävät ja tulkittavat näytöt mahdollistavat sujuvan työskentelyn myös erityistilanteissa. Lisäksi ledivalaistut painikkeet mahdollistavat näytön käytön myös pimeissä tai hämärissä olosuhteissa.

CEF-6xs on sertifioitu virallisissa laboratorioissa ja se on suojattu IP65 suojastandardin mukaisesti. Se täyttää kriisitilanteiden asettamat vaatimukset ja on näin turvallinen ja luotettava käyttää myös vaativimmissa tilanteissa ja olosuhteissa.

 

 

Lisätiedot

Mitat

Paino

Käyttölämpötila

Varastointilämpötila

Näyttöala

Resoluutio

Kontrasti

Kirkkaus

Värit

Vasteaika

Katselukulma

Tehonkulutus

Enclosure class

Esite/Brochure