Suoraan sisältöön

Yrityksemme toiminnan kasvaessa haemme joukkoomme

Hitsaajia

Etsimme Control Express Finland Oy:lle mekaniikkatuotantoon vahvistukseksi 2–3 hitsaajaa. Avoimet työpaikat sijaitsevat tehtaallamme Savonlinnassa. Työsuhteet ovat toistaiseksi voimassa olevia ja toivottu aloitusajankohta on mahdollisimman pian sopimuksen mukaan. Työ on pääsääntöisesti 2-vuorotyötä. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan aikana ja teemme valintoja sopivien henkilöiden löydyttyä.

Tehtäviin kuuluvat erilaiset metalli- ja ohutlevyteollisuuden TIG/MIG-hitsaustyöt. Valittavalla henkilöllä tulee olla ISO 9606 mukainen luokkahitsauspätevyys.

Toivomme sinulta
oma-aloitteista, huolellista sekä pitkäjänteistä työotetta. Aikaisemman ohutlevy- ja metalliteollisuuden kokemuksen sekä IWS-pätevyyden katsomme eduksi.

Tarjoamme sinulle
hyvät työolosuhteet modernissa tehdasympäristössä sekä erittäin mukavan työyhteisön. Palkkaus määräytyy teknologiateollisuuden työehtosopimuksen mukaisesti.

Voisiko tämä olla sinun uusi työpaikkasi?

Control Express Finland Oy työpaikkana

Control Express Finland (CEF) suunnittelee ja valmistaa mekaniikka-alan ratkaisuja. Yritys on osa Savox Communications Groupia. Toimipisteemme sijaitsee Savonlinnassa. Asiakkaamme saavat kaikki tarvitsemansa ohutlevyratkaisut saman katon alta kustannustehokkaasti ja ammattitaidolla tehtynä. Olemme asiakkaiden silmissä arvostettu kumppani.

Control Express Finland Oy tunnetaan arvostettuna ja hyvänä työantajana, jota työntekijämme ovat valmiita suosittelemaan työpaikaksi. Työyhteisökyselyn mukaan yhtiön NPS-tulos on hyvin korkealla tasolla. Työyhteisössämme vallitsee rento tekemisen meininki. Ilmapiirin ylläpitämisen avaintekijöitä ovat molemmin puolinen joustavuus, jossa jokaista työntekijää kohdellaan ihmisenä ja yksilönä. CEF:llä jokaista työntekijää arvostetaan ja kunnioitetaan joka ikisenä päivänä. Tämä on syvällä meidän yrityskulttuurissamme. Olemme aidosti ylpeitä siitä mitä teemme ja tämä heijastuu asiakkaillemme laadukkaina tuotteina ja palveluina. Innovatiivisuutemme ja ratkaisukeskeisyytemme pohjautuu vahvaan yhteistyöhön ja joukkuepeliin. Kaikkien panos on merkittävä, kun etenemme yhtiönä eteenpäin kasvun polulla.

Arvomme

Luottamus – Asiakaslupaus on meille tärkein asia.
Innovatiivisuus – Uusien ratkaisujen löytäminen asiakkaan haasteisiin sekä omaan toimintaan ja tuotantoon.
Vastuullisuus – Toimimme ympäristöä, yhteistyökumppaneita sekä työkavereita kunnioittaen.
Joustavuus – Muuttuvat tilanteet ja sovellukset tarjoavat meille mahdollisuuden kehittää ja kehittyä.

Lisätietoja avoimista työpaikoista antaa tuotantopäällikkö Henri Hiltunen (050 415 0082). Lähetäthän hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoiveineen sähköpostilla helena.toivanen@cef.fi viimeistään 15.4.2022 mennessä.