Erilaisten muotojen valmistaminen on helppoa ja kalottikennoteknologia on hyödynnettävissä yllättävissäkin kohteissa. Kalottikennorakenteita voidaan suunnitella yksilöllisen ilmeen ja tyylin mukaan. Kalottikennorakenteesta voidaan tehdä erilaisia muotoja ja myös ulkopinta on päätettävissä. Kalottikennoa voidaan tehdä sekä pyöreällä että soikealla kalotilla.

Kalottien määrä ja jako sovitetaan aina asiakkaan tarpeiden mukaan sekä painonsäästö huomioiden. Kalottikennorakenne on mahdollista toteuttaa myös siten, että näkyviin jäävä pelti on sileä ja vain toisessa pellissä on kalotteja. Kalottikennorakenne toimii itse kantavana runkona, joten esimerkiksi erilaiset kontit on helppo toteuttaa ilman erillistä runkoa ja saavuttaa merkittävän materiaalin sekä painon säästö.

Kennotekniikkaa hyödyntäen voimme liittää kaksi levyä yhteen kennomaisen rakenteen ansiosta. Esimerkiksi kaksi 1 mm vahvuista levyä vastaavat jäykkyydeltään 4 mm levyn vahvuutta, mutta tuoden samalla painon säästöä rakenteeseen. Rakenteen väliin jäävään tilaan voidaan asentaa tarpeen mukaan esimerkiksi ääni- tai paloeriste tai vaihtoehtoisesti peltien välistä tilaa voidaan käyttää myös johtojen läpivientiin.

Keveys, kestävyys ja monikäyttöisyys ovat kalottikennorakenteiden ominaisuuksia, jotka luovat selkeää lisäarvoa ohutlevytuotteiden ja -rakenteiden käyttäjille. Alun perin patentoitu innovatiivinen ja tehokas kalottikennorakenne on erittäin kestävää ja monipuolista sekä hyödynnettävissä monenlaisiin sovelluksiin. Kalottikennoa hyödyntäen voidaan tehdä suuriakin suoja- tai seinärakenteita ja niiden liittäminen toisiinsa on helppoa hyödyntäen modulaarista rakennetta.

Kalottikennorakenteella on ominaisuuksia, joiden ansiosta erilaiset metallirakenteet, kuten esimerkiksi luukut, kaapit sekä erilaiset kone- ja laitesuojat kannattaa suunnitella ja valmistaa kalottikennoa hyödyntäen. Liikkuvaan kalustoon kalottikenno tarjoaa mahdollisuuden painon säästöön rakenteen jäykkyydestä tinkimättä. Kalottikennoteknologiaa on helppo hyödyntää myös erilaisissa suojaseinissä ja seiniin on mahdollista toteuttaa myös käyntiovia ja tarkastusluukkuja suojatun prosessin turvallista tarkkailua ja kunnossapitoa varten. Kalottikennorakenne voidaan suunnitella myös asiakkaan yksilöllisen ilmeen tai tyylin mukaan sekä viimeistellä pulverimaalauksella omassa maalaamossamme.

Miksi valita kalottikennorakenteeseen perustuva mekaniikkaratkaisu tai ohutlevytuote?

Kevyt, mutta jäykkä. Kalottikennolla on ominaisuuksia, joiden ansiosta erilaiset metallirakenteet, esimerkiksi luukut, kaapit, suojaseinät ja laitesuojat kannattaa suunnitella ja valmistaa kalottikennoa hyödyntäen.

Ohut, mutta kestävä. Kalottikennorakenne on yhtä jäykkä joka suuntaan. Ohut kalottikennorakenne on kevyt käsitellä ja kestää painoonsa ja materiaalimääräänsä nähden yllättävän kovaa rasitusta. Kennotekniikka voi keventää rakennetta jopa 85%.

Ei rämise eikä värise. Ääneneristys ja ympäristötietoisuus ovat olennainen osa nykypäivän mekaniikan suunnittelua. Kalottikennorakenne eristää ääntä ja lämpöä, ei resonoi eikä värise.