Tietotekniikan osaajasta ohutlevytuotteiden ammattilaiseksi

Control Express Finland Oy eli CEF perustettiin vuonna 1993. Tietotekniikkaan liittyvien asiakasprojektien sekä teollisuuselektroniikan maahantuonnin jälkeen ensimmäinen kehittämämme teollisuuden käyttöön suunniteltu tietokone lanseerattiin vuonna 1996. Kolme vuotta myöhemmin julkaisimme ensimmäisen puolustusteollisuuden standardien mukaisen tietokoneemme ja ohutlevytuotteiden tarina alkoi.

Vuonna 2012 savonlinnalainen CEF, tytäryritys Webrosensor Oy sekä Compusteel Oy fuusioituivat yhdeksi yhtiöksi. Fuusion myötä CEF:stä muodostui kolmen vahvan tukijalan yritys. Keväällä 2017 Savox Communications Oy Ab osti Control Express Finlandin osakekannan ja CEF:stä tuli osa Savox-konsernia. Savoxin pääkonttori sijaitsee Espoossa ja CEF toimii itsenäisenä konsernin tytäryhtiönä Savonlinnassa.

Nykyisin CEF tarjoaa asiakkailleen suunnittelemiaan ja valmistamiaan mekaniikka-alan ratkaisuja sekä ohutlevytuotteita Savonlinnasta käsin. CEF on aidosti kotimainen kumppani, jonka arvoihin kuuluvat laatu, yhteistyökyky sekä korkea ammattitaito.

Meille suomalainen työ ja osaaminen ovat tärkeitä asioita ja olemme ylpeä Suomalaisen työn liiton jäsenyritys mistä tunnuksena kannamme ylpeänä Avainlippu-tunnusta. Arvostamme lähellä meitä toimivaa yhteistyöverkostoa, jonka avulla kykenemme toimittamaan asiakkaillemme kustannustehokkaita kokonaisratkaisuja.

Yhteistyökumppaneidemme suusta

  • ”Yhteistyö CEF:n kanssa on luontevaa. Luvatut toimitusajat pitävät ja vaikeissa tai kiireellisissä toimituksissa on aina löytynyt kaikille sopiva aikataulu.”
  • ”Osaavat ohutlevytyöt esimerkillisen hyvin. Osallistuvat myös tuotteen ratkaisujen suunnitteluun ja tekevät tarkat työkalut niiden valmistamiseen.”
  • ”Rento ja tehokas yhteistyökumppani.”
  • ”Toimitetut tuotteet ovat olleet korkealaatuisia ja vastanneet odotuksiin. Yhteistyön tekeminen on sujuvaa.”
  • ”Erittäin asintuntevaa ja asiallista palvelua. Osaaminen vaikuttaisi olevan kiitettävällä tasolla sekä omat kyvykkyydet sekä keihäänkärjet on tunnistettu hyvin.”

Hyvinvoiva ja motivoitunut henkilöstö

Control Express Finland Oy tunnetaan arvostettuna ja hyvänä työantajana, jota työntekijämme ovat valmiita suosittelemaan työpaikaksi. Työyhteisökyselyn mukaan yhtiön NPS-tulos on hyvin korkealla tasolla. Työyhteisössämme vallitsee rento tekemisen meininki. Ilmapiirin ylläpitämisen avaintekijöitä ovat molemmin puolinen joustavuus, jossa jokaista työntekijää kohdellaan ihmisenä ja yksilönä.

CEF:llä jokaista työntekijää arvostetaan ja kunnioitetaan joka ikisenä päivänä. Tämä on syvällä meidän yrityskulttuurissamme. Olemme aidosti ylpeitä siitä mitä teemme ja tämä heijastuu asiakkaillemme laadukkaina tuotteina ja palveluina. Tuorein NPS-tulos marraskuulta 2023 on 64.

Innovatiivisuutemme ja ratkaisukeskeisyytemme pohjautuu vahvaan yhteistyöhön ja joukkuepeliin. Kaikkien panos on merkittävä, kun etenemme yhtiönä eteenpäin kasvun polulla.

Visiomme

Haluamme olla luotettavin ja joustavin mekaniikan ratkaisut suunnitteleva ja valmistava kumppani Suomessa.

Missiomme

Suunnittelemme ja valmistamme innovatiivisimmat ja laadukkaimmat mekaniikan ratkaisut vaativiin olosuhteisiin.

Arvomme

Luottamus – Asiakaslupaus on meille tärkein asia.
Innovatiivisuus – Uusien ratkaisujen löytäminen asiakkaan haasteisiin sekä omaan toimintaan ja tuotantoon.
Vastuullisuus – Toimimme ympäristöä, yhteistyökumppaneita sekä työkavereita kunnioittaen.
Joustavuus – Muuttuvat tilanteet ja sovellukset tarjoavat meille mahdollisuuden kehittää ja kehittyä.