CEF – Kestävää tietotekniikkaa vuodesta 1993

Control Express Finland Oy eli CEF perustettiin vuonna 1993. Tietotekniikkaan liittyvien asiakasprojektien sekä teollisuuselektroniikan maahantuonnin jälkeen ensimmäinen kehittämämme teollisuuden käyttöön suunniteltu tietokone lanseerattiin vuonna 1996. Kolme vuotta myöhemmin julkaisimme ensimmäisen puolustusteollisuuden standardien mukaisen tietokoneemme.

Julkaisimme ensimmäiset sotilas- ja turvallisuusnäytöt  vuonna 2000, jolloin kehitimme myös ensimmäisen tietoteknisen kokonaisratkaisumme. Viime vuosina olemme järjestelmällisesti kasvattaneet erittäin laajaa teollisuustietokone -mallistoamme myös palvelutuotteisiin ja asiakasräätälöityihin ratkaisuihin.

CEF historia – kolme vahvaa liiketoiminta-aluetta vuodesta 2012

Vuonna 2012 savonlinnalainen Control Express Finland Oy, sen tytäryritys Webrosensor Oy sekä Compusteel Oy fuusioituivat yhdeksi yhtiöksi. Fuusion myötä Control Express Finland Oy:stä muodostui kolmen vahvan tukijalan yritys:

  • Markkinajohtavat asiakaslähtöisesti suunnitellut laadukkaat tietokoneet ja palvelut teollisuuden ja turvallisuus alan vaativiin käyttöolosuhteisiin
  • Mekaniikan ratkaisut -yksikön suunnittelemat ja valmistamat mekaniikkaratkaisut pohjautuen mm. kennorakenteeseen
  • Innovatiiviset valvonta- ja anturiratkaisut teollisuuden ennaltaehkäisevään kunnossapitoon sekä tuotannon tehokkuuden seuraamiseen, jotka ovat lyhyessä ajassa saavuttaneet maailmanlaajuisen kiinnostuksen

Fuusion ansiosta pystymme toimimaan kilpailukykyisemmin ja palvelemaan asiakkaitamme paremmin kuin kolme erillistä yritystä.