Suoraan sisältöön

Control Express Finland Oy on mukana Alihankinta 2023 – tapahtumassa, joka järjestetään tänä vuonna Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa 26.-28.9.2023. Tämä on meille merkittävä tilaisuus esitellä alan uusinta osaamista ja luoda arvokkaita yhteyksiä.

Alihankinta esittelee metalli-, elektroniikka-, muovi- ja kumiteollisuutta, teollisuuden ICT-ratkaisuja sekä näiden alojen suunnittelua ja konsultointia. Suomen johtava teollisuuden messutapahtuma tarjoaa kolmessa päivässä ainutlaatuisen läpileikkauksen toimialan näkymistä sekä alan tulevaisuudesta. Alan ykköstapahtumassa kohtaavat teollisuuden yritykset, asiantuntijat ja päättäjät. Alihankinta-tapahtuman teema vuonna 2023 on Globally Local.

Osastomme sijaitsee C-hallissa tutulla paikalla C420, ja odotamme innolla tapaavamme teidät siellä. Alihankintamessut on paikka, jossa voimme jakaa tietoa tuotteistamme ja palveluistamme, keskustella alan uusimmista trendeistä ja kuulla teidän tarpeistanne.

Merkatkaa päivämäärä kalenteriinne ja tulkaa morjestamaan meitä osastollemme. Voitte myös ottaa yhteyttä suoraan meihin jo ennen tapahtumaa, jos haluatte sopia tapaamisen kanssamme etukäteen.

Nähdään Tampereella syyskuussa!
#Alihankinta #GloballyLocal