Suoraan sisältöön

CEF:n vahvuutena on ympäri vuorokauden pyörivän miehittämättömän tuotannon ja vahvan ammattitaidon osaavien työntekijöiden yhdistelmä, jonka ansiosta valmistus on kustannustehokasta ja laatu aina tasaista.

Miehittämätön tuotanto takaa kustannustehokkaan valmistuksen

Miehittämätön tuotanto takaa kaikille asiakkaillemme kustannustehokkaan valmistuksen ja tuotteiden edullisemman tuotehinnan. Toimitusajat voidaan pitää nopeana ja miehittämätön tuotanto voi tarvittaessa toimia vuorokauden ympäri asiakkaan tarpeen niin vaatiessa.

Koneet tuottavat tasalaatuista jälkeä ja laadunvarmistus varmistaa vielä kaikkien tuotteiden vastaavan haluttua korkeaa tasoa. Tasaista laatua tekevien koneiden lisäksi meillä on vahvan kokemuksen osaavia ammattilaisia, jotka varmistavat tuotteiden olevan käyttökohteeseen soveltuvia ja kustannustehokkaasti valmistettuja. Hyvin suunnitellut tuotteet tuovat asiakkaalle lisäarvoa tehostaen toimintaa ja parantaen tuottavuutta.

CEF myönnetty laatujärjestelmän sertifikaatti

CEF on sitoutunut noudattamaan jatkuvan kehityksen toimintatapoja ja toimintamme on ISO 9001:2015-sertifioitu. Tämä varmistaa, että toiminta on turvallista ja tehokasta, ja pyrimme tavoitteellisesti sekä laadullisesti kehittämään toimintaamme ja palvelujamme.

5S-toimintamalli tukemassa tuotannon kehitystä

Käytämme tuotannossa 5S-toimintamallia, jonka avulla parannamme sekä laatua että turvallisuutta. 5S-toimintamalli ei ole CEF:lle siivousjärjestelmä, vaan malli, jonka avulla ylläpidämme järjestystä ja turvallisuutta, parannamme työntuottavuutta sekä kehitämme tuotantoprosessejamme eteenpäin. Lean-mallin ansiosta näemme välittömästi tarpeettomat toimenpiteet. Olemme saaneet aikaiseksi aikasäästöä ja siten tuotekatetta parantavaa vaikutusta.


Tuotannon viisi työvaihetta

Tuotantomme nojaa pääsääntöisesti viiteen eri työvaiheeseen:

Leikkaus

Kaksi levytyökeskustamme leikkaavat ja muotoilevat levyjä nopeasti, sekä toimivat suurissa sarjoissa miehittämättömästi. Laserleikkauksen avulla pystymme työstämään nopeasti ja tehokkaasti hankaliakin muotoja. Lävistävällä menetelmällä pystymme tekemään mm. kalotit, wheel-muotoilut, matalat taivutukset sekä kierteitykset.

Särmäys

Särmäämme eli taivutamme teräksen haluttuun muotoon. Särmäysammattilaiset ja nykyaikaiset CNC-puristimet mahdollistavat monipuolisen särmäyksen ja tuotteiden valmistuksen halutun mukaisiksi. Robotisoitu särmäyssolu mahdollistaa myös miehittämättömän särmäyksen suursarjoissa.

Hitsaus

Hallitsemme useita eri hitsausprosesseja ja teemme ammattitaidolla sekä käsi- että robottihitsaukset. Kaikilla hitsaajillamme on luokkapätevyydet ja meiltä löytyvät myös IWS-hitsausneuvojia. Hitsausmenetelminä ovat laser- ja pistehitsaus, TIG/MIG/MAG.

Kulminta

Käytämme kotelomaisten tuotteiden nurkissa kulmista-menetelmää. Näin saamme nurkatkin viimeistellyn ja laadukkaan näköisiksi. Tällaisten yksityiskohtien huomioiminen kertoo yleisestä laatutasostamme ja kyvykkyydestämme.

Pulverimaalaus

Tuotteet voidaan maalata asiakkaan toiveen mukaisesti. Meidän oma pulverimaalauslinjastomme antaa viimeisen silauksen laajasta RAL-värivalikoimasta. Tuote on siis täysin mahdollinen toteuttaa juuri teidän brändinne mukaisesti.

Toimintamme ytimessä on aina asiakas

Tuotantomme, kuten muutkin palvelumme, toteutetaan aina asiakas edellä. Tuotantomme on asiakkaillemme mahdollisimman läpinäkyvää kustannusten ymmärtämiseksi sekä asiakaspalvelun takaamiseksi. Ammattilaisemme ovat apunasi kaikissa tuotantoon, suunnitteluun ja materiaaleihin liittyvissä kysymyksissä!