Suoraan sisältöön

Tiesitkö, että Control Express Finlandin patentoitu kalottikennorakenne voi säästää painoa jopa 85% prosenttia verrattuna perinteiseen rakenteeseen? Tämä johtuu kalottikennon rakenteesta, jossa perinteisen esimerkiksi V-ydin kennon sisäosat on korvattu suoraan pintalevyihin valmistetuilla muodoilla, kaloteilla.

Lisäksi kalottikennon jäykkyys ominaisuudet ovat samat sen pituus sekä leveys suunnassa. Tätä ominaisuutta voidaan optimoida muuttamalla kalottikuvion muotoa ja jakoa. Perinteisillä kennoilla jäykkyysominaisuudet vaihtelevat hyvinkin paljon kuormitus suunnasta riippuen. Keventynyt rakenne tarjoaa kuitenkin painoonsa nähden erinomaisen jäykkyyden, jolloin se sopii erinomaisesti esimerkiksi liikkuvan kaluston ratkaisuksi.

Kalottikennojen valmistus on hyvin pitkälle automatisoitu niin, että myös pienten sarjojen ja jopa yksittäisten tuotteiden valmistus on edullista. Kalottikupit painetaan näppärästi levytyökeskuksella ja kennon kokoonpano toteutetaan automaattisella robotisoidulla pistehitsauslaitteistolla.

Esimerkiksi erilaiset luukut ja suojat ovat erinomaisia sovelluksia kalottikennorakenteelle. Ne ovat kevyitä käsitellä eivätkä resonoi aiheuttaen ylimääräistä melua. Kalottikennon väliin on mahdollista asentaa myös eristeitä kohteissa missä lämmön ja äänen eristäminen on tärkeää.

Kalottikennot voidaan valmistaa kylmävalssatusta teräksestä, ruostumattomasta teräksestä tai alumiinista. Kalottikennorakenne voidaan suunnitella ja personoida asiakkaan yksilöllisen ilmeen mukaan. Pintakäsittely toteutetaan pulverimaalauksella.

Ota rohkeasti yhteyttä myyntiimme, niin räätälöidään juuri teille sopiva ratkaisu.