Control Express Finland Oy:n suunnittelemat ja valmistamat akku- ja laitekaapit, joissa hyödynnetään aitoa ja alkuperäistä kalottikennoteknologiaa ovat edistyksellinen ratkaisu. Kalottikennoteknologia tarjoaa mahdollisuuden valmistaa kaappi ilman erillistä runkoa hyödyntäen kalottikennon jäykkää ja lujaa rakennetta. Kalottikennoteknologiaa hyödyntävät kaapit ovat resonoimattomia sekä kokoonsa nähden kevyitä, joten ne soveltuvat erityisen hyvin myös liikkuvaan kalustoon asennettaviksi. Kaappien mitoitus on mahdollista tehdä asiakkaan toiveen mukaisesti ja CEF:n valmistama kaappi onkin erinomainen vaihtoehto standardimitoituksen mukaiselle kaapille.

Laitekaapit

Vuosien aikana CEF on valmistanut erilaisia elektroniikan laitekaappeja ja ICT-kaappeja teollisuuden vaativiin olosuhteisiin. Kaapeissa käytetään itsekantavaa koria ja valmistus tapahtuu pitkälti miehittämättömässä tuotannossa kustannustehokkuus huomioiden. Materiaaleina kaapeissa on sähkösinkitty teräs, joka voidaan omalla pulverimaalauksella viimeistellä asiakkaan värien mukaisesti. Lisäksi kaappiin on mahdollista lisätä asiakkaan oma logo brändin vahvistamiseksi.

Kaappien kaapelointi voidaan toteuttaa joko sokkelin tai katon kautta. Kaappia voidaan jäähdyttää monin eri tavoin ja jäähdytysratkaisu on räätälöitävissä aina soveltuvin ratkaisuin. Kaapin ilmankiertoa voidaan vahvistaa erilaisin levytyökeskuksella tehtävin jäähdytysreikien avulla. Laitekaapin pöly- ja vesitiiviys on vähintään IP 44 luokituksen mukainen.

Kaappia voidaan liikutella ja nostaa siihen kiinnitettyjen nostosilmukoiden avulla. Rakenteen kantavuus on jopa 1000 kg riippuen kaapin koosta ja tasaisella kuormituksella nostettuna tuote on turvallinen nostaa ja liikutella. Kaappi voidaan toimittaa valmiiksi kokoonpantuna sisältäen valmiiksi kaikki asiakkaan määrittelyn mukaisen kiinnitykset ja ominaisuudet, kuten hyllykannakkeet sekä tarkistusluukut. Voimme myös asentaa kaappiin esimerkiksi Savox:n valmistamat luotettavat teollisuustietokoneet.

CEF tarjoaa myös kokoonpanoa siten, että kaappiin voidaan asentaa tarvittavia komponentteja jo tehtaallamme valmiiksi, jolloin asiakas saa käyttöönsä valmiin kaapin. Suunnitteluvaiheessa otamme huomioon kaapin sisään tulevien komponenttien kiinnitykset ja paikotukset, siten että komponentit pysyvät turvallisesti paikalla myös haastavissakin olosuhteissa.

Ota rohkeasti yhteyttä myyntiimme ja räätälöidään teille sopiva laitekaappi.