Suoraan sisältöön

Tänään vietetään Suomalaisen työn liiton järjestämää osta työtä Suomeen päivää. Control Express Finland Oy on ylpeä Suomalaisen työn liiton jäsenyritys. Valmistamme kaikki tuotteemme tehtaallamme Savonlinnassa ja tämän vuoden kasvun myötä meitä on jo yli 40 henkilöä töissä. Olemme ensi vuonna 30 vuotta täyttävä aidosti suomalainen yhtiö. Osta työtä Suomeen päivä muistuttaa meitä siitä kuinka tärkeää on hankintoja miettiessä muistaa kotimaisuus. Tämä ohjaa meidän toimintaamme päivittäin ja pyrimme tekemään hankinnat paikallisesti kuten myös käyttämämme alihankintaverkosto on hyvin paikallinen.

Ostamalla suomalaisia tuotteita luodaan Suomeen uusia työpaikkoja. Jos jokainen suomalainen ostaisi kympillä kuussa lisää suomalaisia tuotteita tai palveluita, syntyisi 10 000 vuosityöpaikkaa. Se on paljon. Suomalaisen tuotteen ostaminen on tärkeää teemapäivänä ja kaikkina muinakin päivinä.

Haluamme lämpimästi kiittää yhteistyökumppaneitamme ja asiakkaitamme kotimaista kasvua tukevasta yhteistyöstä menneinä vuosina sekä tulevaisuudessakin. Pienillä panostuksilla ja valinnoilla me kaikki voimme tehdä hyvää suomalaiselle hyvinvoinnille ja osaamiselle.

#ostatyötäsuomeen