Suoraan sisältöön

Control Express Finland Oy:n erittäin kokenut ja vahvan ammattitaidon omaava henkilökuntamme hoitaa ehdotonta tarkkuutta vaativien mekaniikka osien suunnittelun, valmistuksen, pintakäsittelyn ja viimeistelyn. Olemme apuna kaikissa projektin vaiheissa ja tuotteemme ja osaamisemme antavat mahdollisuuden lisäarvon luomiseen ja kilpailukyvyn parantamiseen eri teollisuuden aloilla.

Suunnittelumme ja tuotekehityksemme ovat asiakkaalle suureksi avuksi. Vuosien kokemuksemme ohutlevytuotannosta ja -tuotteista parantaa asiakkaan omaa ratkaisua tai sovellusta. Tarjoamme kokonaispalvelu auttaa asiakkaan organisaatiota keskittymään omaan ydinosaamiseensa, kun me huolehdimme ohutlevyratkaisun kokonaisuudesta. Tämä tuottaa kaikille parhaan lopputuloksen, kun oikea osaaminen käytetään siellä missä siitä on eniten hyötyä.

Löytääksemme parhaan mahdollisen ratkaisun juuri teidän ongelmaanne tai haasteeseenne tarjoamme mielellämme osaamisemme ja tietotaitomme käyttöönne heti projektin alkuvaiheessa. Yhdistämällä molempien tahojen osaamisen heti projektin alusta alkaen mahdollistamme kustannustehokkaan ratkaisun löytämisen yksinkertaisimmin.

Käytössämme olevat nykyaikaiset 3D-suunnitteluohjelmistot (Creo) sekä nykyaikaiset valmistusmenetelmät tarjoavat yhdistettynä koulutetun henkilöstömme kanssa käyttöösi kaiken sen mitä tarvitset menestyksekkään ohutlevyratkaisun löytämiseksi. Hoidamme tarvittaessa asiakkaan koko projektin suunnittelusta valmistukseen asti. Tarjoamme myös alihankintapalveluina rakenneosien valmistusta ja koneistotoimituksia.

Sopimusvalmistajana voimme tarjota erilaisia palveluita

  • tuotekehitys
  • teollinen muotoilu
  • käytettävyyssuunnittelu
  • mallintaminen
  • valmistus

Voimme joustavasti tuottaa koekappaleita suunnitelmien pohjalta yhteistyökumppaneiden käyttöön. Merkittävänä osana suunnittelua ja yhteistyötä ovat myös asiakkaiden vierailut tehtaallamme, jolloin pääsemme konkreettisen tuotteen ympärillä tekemään tuotekehitystä sekä parannuksia tuotteeseen asiakkaan toiveet huomioon ottaen.

Huolehdimme suunnittelijoidemme ammattitaidosta jatkuvalla koulutuksella alamme eri osa-alueilla. Lisäksi nykyaikaiset työkalut yhdistettynä tuotekehityksen ja tuotannon jatkuvaan yhteistyöhön auttaa meitä jakamaan tietoa eri toimintojen välillä.

Olemme apuna kaikissa projektin vaiheissa ja tuotteemme ja osaamisemme antavat mahdollisuuden lisäarvon luomiseen ja kilpailukyvyn parantamiseen eri teollisuuden aloilla. Ota rohkeasti yhteyttä niin löydetään ratkaisu juuri sinun haasteeseesi!