Suoraan sisältöön

Control Express Finland Oy viimeisin investointi Prima Powerin toimittama FBe 2720 taivutusautomaatti on asennettu ja valmiina tuotantokäyttöön. Laite tuo merkittävän teknologisen edistysaskeleen CEF:n tuotantokapasiteettiin sekä mahdollistaa CEF:lle yhä vankemman aseman merkittävänä ohutlevytuotteiden sekä mekaniikkaratkaisujen suunnittelijana ja valmistajana Suomessa. Taivutusautomaatti on osa CEF:n pitkän aikavälin strategiaa ja vahvistaa tehtaan entisestään hyvää sekä nykyaikaista konekantaa.

PrimaPower FBe 2720 Fast Bend taivutusautomaatti
PrimaPower FBe 2720 Fast Bend taivutusautomaatti

 

Prima Powerin Fast Bend on perinteisen särmäyspuristimen ja automaattisen taivutuskoneen välimuoto. Se mahdollistaa useiden taitteiden tekemisen kummallekin puolelle automaattisesti positiivisen/negatiivisen inversion sekä latta- ja sädetaivutusten avulla. Tuotannossa pystymme hyödyntämään aiempaa tehokkaammin myös suunnittelun malleja, kun samoja 3D-malleja sekä leikkaus- ja taivutuskuvia voidaan käyttää myös kesällä 2021 käyttöönotetussa PrimaPowerin CombiGenius koneessa.

Taivutusautomaatti nostaa CEF:n tuotannon särmäys- ja taivutuskapasiteetin täysin uudelle tasolle, kun yhtiö saa käyttöön viimeisintä teknologiaa edustavan laitteen. Uuden taivutusautomaatin avulla CEF pystyy aiempaa laajemmin ja tehokkaammin tarjoamaan asiakkaillemme erilaisia rakenne- ja tuoteratkaisuja sekä hyödyntämään innovatiivisempia suunnitteluratkaisuja valmistamisamme tuotteissa.

Uutta taivutusautomaattia ajetaan tuotantokäyttöön heti tammikuun alusta osaksi CEF:n tuotantoa.