Suoraan sisältöön

Tervetuloa tutustumaan CEF:n ohutlevytuotteisiin

CEF osallistuu Helsingin messukeskuksessa 3.-5.5.2022 järjestettävään Teknologia 22 tapahtumaan. Osastomme sijaitsee hallissa 7 käytävällä G (7g100), missä kerromme mielellämme ammattilaisten voimin kustannustehokkaista ja laadukkaista ohutlevytuotteista sekä miten voimme auttaa yritystänne kehittämään mekaniikkatuotteitanne. Tuo siis haasteisi meidän ratkaistavaksi ja selvitetään yhdessä miten voimme parantaa tuotteitasi uusimpia teknologioita hyödyntäen.

Kalottikennoteknologian avulla parempia ohutlevytuotteita

Tiesitkö, että Control Express Finlandin patentoitu kalottikennorakenne voi säästää painoa jopa 85% prosenttia verrattuna perinteiseen rakenteeseen? Tämä johtuu kalottikennon rakenteesta, jossa perinteisen esimerkiksi V-ydin kennon sisäosat on korvattu suoraan pintalevyihin valmistetuilla muodoilla, kaloteilla. Esimerkiksi erilaiset luukut ja suojat ovat erinomaisia sovelluksia kalottikennorakenteelle. Ne ovat kevyitä käsitellä eivätkä resonoi aiheuttaen ylimääräistä melua. Kalottikennon väliin on mahdollista asentaa myös eristeitä kohteissa missä lämmön ja äänen eristäminen on tärkeää. Kalottikennot voidaan valmistaa kylmävalssatusta teräksestä, ruostumattomasta teräksestä tai alumiinista. Kalottikennorakenne voidaan suunnitella ja personoida asiakkaan yksilöllisen ilmeen mukaan. Pintakäsittely toteutetaan pulverimaalauksella.

Teknologia 22 tapahtuma

Teknologia 22 on teollisuuden ja teknologian johtava suurtapahtuma Pohjoismaissa. Se tuo yhteen alan merkittävimmät tekijät ja ammattilaiset koko teknologiasektorilta. Tapahtumassa ovat esillä teollisuuden uusimmat teknologiat, koneet, laitteet, tuotteet ja palvelut. Pohjoismaiden johtava teknologiatapahtuma Teknologia 22 järjestetään 3.-5.5.2022. Tapahtuman teemaksi on valittu Kestävän huomisen ratkaisut – Solutions for Sustainable Future. Teknologia on tapahtuma sinulle, joka työskentelet teollisuuden ja teknologian alalla ja haluat kasvattaa asiantuntemustasi, oppia uutta ja verkostoitua!